Senin, 01 September 2014

επιλογή κατάρτισης paralegal. Τα περισσότερα προγράμματα πιστοποιητικό προορ

Σας ενδιαφέρει η νομική εργασία, αλλά όχι νομική σχολή; Μπορεί να θέλετε να εξετάσει ένα paralegal βαθμό. Δικηγόροι είναι τελικά η ευθύνη για τις νομικές υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους? paralegals - επίσης γνωστό ως νομική βοηθοί - βοήθεια δικηγόρων σε σχεδόν κάθε πτυχή του έργου τους. Όντας μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σταδιοδρομία σε εθνικό επίπεδο, τα άτομα με εκπαίδευση paralegal θα είναι σε θέση να βρουν θέσεις εργασίας σε κάθε μέρος της χώρας.

Το American Bar Association (ABA) καθορίζει το ρόλο ενός paralegal ή νομικό βοηθό, ως ένα άτομο που είναι ικανό από την εκπαίδευση, την κατάρτιση ή εργασιακή εμπειρία που απασχολείται ή προσλαμβάνεται από ένα δικηγόρο, δικηγορικό γραφείο, εταιρεία, κυβερνητική υπηρεσία ή άλλη οντότητα που εκτελεί ειδικά εξουσιοδοτημένη ουσιαστική νομική εργασία για το οποίο ο δικηγόρος είναι υπεύθυνος.

Paralegals παρέχουν πολύτιμη βοήθεια σε δικηγόρους, βοηθώντας τους να προετοιμαστούν για κλεισίματα, ακοή, δοκιμές και εταιρικές συναντήσεις. Paralegals βοηθήσει επίσης δικηγόρων σε δίκες, τα σχέδια συμβάσεων και συμφωνιών, και να βοηθήσει στο σχεδιασμό estate. Οι πολύτιμες οι εργαζόμενοι διατηρούν επίσης το γραφείο οικονομικά αρχεία, και να συντονίζει τις δραστηριότητες των εργαζομένων δικηγορικό γραφείο. Τα καθήκοντά τους μπορεί επίσης να περιλαμβάνει έρευνα νομικά έγγραφα, βρίσκοντας μάρτυρες, να πάρει ένορκες καταθέσεις, και την παρακολούθηση αρχείων υπόθεση. Ανάλογα με το πού θα επιλέξετε να εργαστείτε, paralegal καθήκοντά σας μπορεί να ποικίλει ευρέως.

Τα πιο κοινά προγράμματα paralegal είναι συγγενούς προγράμματα σπουδών που προσφέρονται σε κολέγια κοινότητα ή εξειδικευμένες σχολές. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα προγράμματα 2 ετών. Υπάρχουν, επίσης, προγράμματα πιστοποιητικό και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα paralegal. Πιστοποιητικό προγράμματα είναι εξίσου δημοφιλής επιλογή κατάρτισης paralegal. Τα περισσότερα προγράμματα πιστοποιητικό προορίζεται για τους φοιτητές που έχουν συνεργάτες ή πτυχίο. Μερικά προγράμματα πιστοποιητικό κλήση μόνο για ένα δίπλωμα γυμνασίου ή GED για εισδοχή. Προγράμματα πιστοποιητικό είναι γενικά συμπληρώνεται σε αρκετούς μήνες. Υπάρχουν, επίσης, ένας μικρός αριθμός των σχολείων που προσφέρουν 4 ετών Πτυχίο ή / και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε paralegal μελέτες.

Paralegal πτυχίο και πιστοποιητικό προγράμματα συνήθως περιλαμβάνουν μαθήματα που εισάγουν τους μαθητές στη νομοθεσία και νομικές μεθόδους έρευνας. Μερικοί μαθητές μπορεί να επιλέξουν να σπουδάσουν ένα εξειδικευμένο νομικό χώρο, όπως διαθήκης ή ακινήτων. Paralegals σε μικρές σε δικηγορικά γραφεία μεσαίου μεγέθους συνήθως εκτελούν καθήκοντα που απαιτούν γενική κατανόηση του νόμου. Paralegals που απασχολούνται από τις μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, κυβερνητικούς οργανισμούς, και επιχειρήσεις, είναι γενικά πιθανό να είναι εξειδικευμένη. Η νομική βοηθός / paralegal επάγγελμα αναμένεται να αυξηθεί κατά 33% κατά τα πρώτα 10 χρόνια του 2000, σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics. Με τις προβλέψεις ανάπτυξης, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κερδίσουν paralegal βαθμό σας

Tidak ada komentar:

Posting Komentar