Senin, 01 September 2014

ρετε, το αδύνατο θα

Άνθρωποι χωρίς απολυτήριο λυκείου θα κερδίσει 200.000 δολαρίων λιγότερο κατά τη διάρκεια της ζωής τους από απόφοιτους, και τουλάχιστον 800 χιλιάδων δολαρίων λιγότερο από ό, τι οι απόφοιτοι κολλεγίων, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Εκπαιδευτική Resource Information Center.

Σήμερα, οι άνθρωποι που ποτέ δεν τελείωσε το γυμνάσιο έχουν μια ποικιλία από επιλογές για να τους βοηθήσει να κερδίσουν πτυχία τους και να μετατρέψει τη ζωή τους γύρω.

Careertel, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύει το Liberty High School Diploma Program, το οποίο δίνει ενήλικες χωρίς απολυτήριο λυκείου την ευκαιρία να γίνουν οι απόφοιτοι γυμνασίου μέσα από το σπίτι-που βασίζεται εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

"Εμείς στο Careertel μπορεί να σας βοηθήσει να πάρει δίπλωμα γυμνασίου σας και να πετύχετε τους στόχους σας προς μια καριέρα», δήλωσε ο Jerome Polvay, πρόεδρος της Careertel. "Εάν ορίσετε τους στόχους σας, προτού να το ξέρετε, το αδύνατο θα είναι δυνατή."

Το πρόγραμμα, το οποίο εγκρίθηκε από το Vermont State Board of Education, έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας βολικός τρόπος για τους πολυάσχολους ενήλικες για να πάρει το δίπλωμά τους, χωρίς τη λήψη πολύτιμο χρόνο μακριά από την εργασία και άλλες υποχρεώσεις. Οι εξετάσεις που υποβάλλονται μέσω ταχυδρομείου, σύμβουλοι καθηγητές προσφέρουν βοήθεια μέσω τηλεφώνου και το υλικό των μαθημάτων παρέχεται με κάθε κατηγορία.

Οι μελέτες δείχνουν ότι ένας μαθητής με ένα πρότυπο δίπλωμα γυμνασίου, σε αντίθεση με ένα πιστοποιητικό ισοδυναμίας, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες εξασφάλισης της απασχόλησης και επιβιώνουν τα ρίγη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα σπουδών Ελευθερίας, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων ως κυβέρνηση, την επιστήμη, τα μαθηματικά και την ιστορία των ΗΠΑ, έχει επιλεγεί προσεκτικά για να μπορέσουν οι μαθητές να πάρετε την πλήρη εμπειρία γυμνάσιο και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση ή μια δουλειά που πληρώνει τα προς το ζην των μισθών.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar