Senin, 01 September 2014

να νέο νοσοκομείο

Εάν είστε μια νοσοκόμα ή σκοπεύετε να είναι ένα μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω νοσοκόμες ταξιδιού. Τα οφέλη είναι τεράστια και η ζήτηση για τις νοσοκόμες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε απόλυτη ανάγκη.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός των νέων που εισέρχονται στον τομέα της νοσηλευτικής έχει μειωθεί, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να υπάρχει ο φόβος ότι, όταν οι νοσοκόμες γενιά του baby boom, ο οποίος πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί σύντομα, θα θέσει τεράστια πίεση στο ιατρικό επάγγελμα.

Με αυτή τη μεγάλη ζήτηση έρχονται πολλά κίνητρα για να προσελκύσουν τους νοσηλευτές να μετεγκατασταθούν, για παράδειγμα:

1) Εάν έρχεστε από άλλη χώρα, θα μπορεί να χρηματοδοτείται για να αποκτήσουν θεώρηση πράσινη κάρτα και έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, που θα σας επιτρέψει να αρχίσει αμέσως τις εργασίες. Εάν έχετε μια σύζυγο και τα παιδιά, αλλά επίσης μπορεί να πάρει την πράσινη κάρτα ώστε να μπορούν να παραμείνουν μαζί σας και να ζήσουν και να εργαστούν στις ΗΠΑ.

2) Το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει με τα έξοδα μετακόμισης και σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο κατάλυμα για εσάς και την οικογένειά σας.

3) Δωρεάν οδοντιατρική, την υγεία και την ασφάλιση ζωής είναι συχνά προσφέρονται ως κίνητρο,

4) 401Ks με αγώνες εταιρεία μπορεί να προσφέρει σε εσάς.

5) Άδεια και NCLEX επιστροφές μπορούν να προσφέρονται σε εσάς.

6) Μεγάλη αμοιβή!

Βοηθά πολύ να έχουν εμπειρία στον τομέα σας, γιατί αν το κάνετε να γίνει μια νοσοκόμα ταξιδιού σας μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα νέο νοσοκομείο ή την εγκατάσταση και την εργασία σε εξειδικευμένο τομέα σας αμέσως.

Εάν δεν είστε ένας έμπειρος νοσοκόμα τότε μπορεί να θέλετε να πάρετε ότι κάτω από τη ζώνη σας. Μερικά νοσοκομεία θέλουν να συμβληθούν με τους, αλλά αν έχετε οποιαδήποτε επιθυμία να μετεγκατασταθούν στη συνέχεια, μπορεί να θέλετε να περάσετε ότι και να συνεχίσει να εκπαιδεύσει για αυτό το τόσο αναγκαία εμπειρία. Ορισμένοι οργανισμοί θα θέσει επίσης θεραπευτές και τεχνικούς.

Αν είστε ο τολμηρός τύπος του ατόμου και θέλετε να ζήσετε πολλές διαφορετικές εγκαταστάσεις, τότε θα μπορεί να τοποθετηθεί για 8 έως 13 εβδομάδες σε ένα συγκεκριμένο τόπο διαμονή σας ληφθεί μέριμνα για σας. Εάν παρέχετε τα δικά σας καταλύματα, τότε μπορείτε να πάρετε μια γενναιόδωρη επιδότηση για αυτό. Μπορείτε να συζητήσουν τι είδους εργασία που θέλετε και πόσο καιρό θέλετε να το κάνετε και πόσες εγκαταστάσεις που θα ήθελαν να εργαστούν σε. Όταν η αποστολή σας γίνεται μπορεί να θέλετε να εξετάσει μια μόνιμη κατοικία ή μπορείτε να αποφασίσετε να συνεχίσετε μια νέα ανάθεση σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Θα παρέχει μια πολύ αναγκαία υπη

Tidak ada komentar:

Posting Komentar