Senin, 01 September 2014

ους την ποικιλομορφί

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη και αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον κόσμο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αλλά υπάρχει μια έντονη ανάγκη να είναι οι βελτιώσεις να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Μία από τις μεγάλες αλλαγές που επιβάλλονται από την κυβέρνηση είναι ότι οι αλλοδαπές νοσοκόμες δεν θα είναι πλέον σε θέση να πάρει άδεια εργασίας, εκτός NHS trusts μπορούν να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να καλύψει τις θέσεις με υποψηφίους εκπαιδεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νέο κανόνα επηρεάζει τις διεθνείς νοσηλευτές που θέλουν να έρθουν και να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν μπορεί να επηρεάσει αυτά που ήδη εργάζονται στη Βρετανία. Ο στόχος αυτού του νέου κανόνα είναι να βοηθήσει τους υποψηφίους του Ηνωμένου Βασιλείου να πάρει θέσεις εργασίας.

Είναι ραφές ότι η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε ως αποτέλεσμα μιας έρευνας που έδειξε ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό (20 τοις εκατό) των νοσηλευτών που αποφοιτούν φέτος το καλοκαίρι έχουν βρει θέσεις εργασίας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε σίγουρα από τις 16.000 NHS περικοπές θέσεων εργασίας κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ακόμα και ο υπουργός Υγείας Lord Warner θεωρεί ότι η έρευνα δεν μπορεί να είναι ακριβής δεδομένου ότι διεξήχθη πολύ νωρίς. Ο υπουργός Υγείας εξήγησε, επίσης, ότι η κλίμακα πρόσληψη αλλοδαπές νοσοκόμες που πραγματοποιήθηκε στα 5 τελευταία χρόνια σε τόσο μεγάλη κλίμακα ήταν μόνο ένα βραχυπρόθεσμο μέτρο.

Ως αντίδραση προς το νέο κανόνα, το Royal College of Nursing, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των νοσηλευτών και νοσηλευτικού jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο και έχει ως στόχο να επηρεάσουν και να ασκήσουν πιέσεις στις κυβερνήσεις και άλλους να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν την πολιτική που βελτιώνει την ποιότητα της φροντίδας των ασθενών, και βασίζεται στη σημασία των νοσοκόμων, βοηθών υγειονομικής περίθαλψης και φοιτητές νοσηλευτικής με τα αποτελέσματα για την υγεία, καθώς και την υποστήριξη και την προστασία της αξίας των νοσοκόμων και του νοσηλευτικού προσωπικού σε όλη τους την ποικιλομορφία, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο του £ 1,3 δισ έλλειμμα του NHS στους ώμους των διεθνών νοσηλευτές.
Ο γενικός γραμματέας του Royal College of Nursing τονίζει ότι οι «διεθνείς νοσοκόμες ήταν πάντα εκεί για το Ηνωμένο Βασίλειο σε περιόδους ανάγκης» και πρότεινε ότι αυτό δεν είναι δίκαιο για να πληρώσει για την κρίση ελλειμμάτων.

Υπάρχει, επίσης, γνωστό ότι υπάρχουν εξειδικευμένους τομείς, όπως η μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία υπάρχουν ελλείψεις συν 150.000 νοσηλευτές πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μέσα στα επόμενα πέντε έως 10 χρόνια και τα ντόπια νοσοκόμες από μόνη της δεν θα είναι σε θέση να τα αντικαταστήσει.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar